Blog


Inspiratiemiddag -Acteur ontmoet Trainer- 12 mei 2017

Een verslag van Iris Barzilay
7 juni 2017

Wat een enerverende en vooral inspirerende middag! Met enthousiasme deel ik graag mijn ervaring van de inspiratiemiddag "Acteur ontmoet Trainer".

Aan het begin van de middag werden we warm ontvangen in de prachtige en ruime stadsschouwburg De Harmonie. Het binnendruppelen van alle deelnemers vormde al snel een gezellig zoemende menigte; van introductie tot het wederzien van elkaar.

Na een kopje koffie of thee was het tijd om aan de slag te gaan. Alvorens werd de middag doorgenomen waarin samenwerken en luisteren centraal stond. Maar liefst drie workshops werden aangeboden en ieder kreeg de mogelijkheid elke workshop bij te wonen, zonder het gevoel maar iets te hoeven missen.

Willem Bruining trapte af met geweldige introductie oefening, waarin de groep in een mum van tijd al snel veel van elkaar te weten kreeg. Een super effieciënte energizer die tot veel plezier en hilarische tafarelen leidde. Nu het ijs volledig gebroken was, kon men zich in groepen vormen, waarin de carrousel, door de workshops, kon gaan beginnen. Hieronder zal ik even de workshops noemen waaraan met veel plezier werd deelgenomen:

-Door Taco van Dijk werd de drumworkshop 'Luisteren en samenwerken' gegeven.
-Door Nienke Schaap en Martha Buning werd de workshop 'Crocodile Hunting en Scrum' gegeven.
-Door Willem Bruining en Mieke Bouwens werd de workshop 'GLN-Cultuurtheater ' voor teams met Fixed Mindset gegeven.

Stuk voor stuk waren de workshops zeer inspirerend en niet te vergeten ook heel plezierig. De diversiteit tussen de workshops gaf een hele gevarieerde middag waarbij de energie ervan af spatte. In het laatste uurtje hebben we onze ervaringen gedeeld en werd er plaats gemaakt voor de performance van het Cultuurtheater. Hierin werd prachtig spel getoond van alle drie de groepen, waarin men de opdracht had een team met een fixed mindset te doorbreken. Wat een geweldige en creatieve resultaten! Als afsluiting hebben we van een drankje en hapje mogen genieten en nog lekker nagepraat.

Ik heb deze dag als een zeer positieve, energieke, ongelooflijk inspitatievolle middag beleeft! Met een hoop nieuwe inspirerende LinkedIn contacten kan ik niet meer zeggen dan dat het een hele geslaagde dag was.

Een warme groet,

Iris Barzilay

Top