Workshops


Inspiratieworkshop 🔑 Sleutels tot positief denken

Gebeurtenissen beïnvloeden onze gedachten op enigerlei wijze; positief of negatief.
Interessant daarbij is te beseffen dat je die gedachten een zetje kunt geven speciaal naar het positieve.

Daarom is het fijn om te onderzoeken hoe je kunt sturen op positief denken.  Daarvoor kun je een aantal tools oefenen en inzetten.
Trainer en groeicoach Mieke Bouwens heeft een inspiratieworkshop ontwikkeld waarin effectieve handreikingen worden gedaan die je helpen positief te denken. In de workshop worden mindsets gekraakt en wordt er geoefend met trainingsacteur Gert Kats. Met humor en houding leer je om uit je comfortzone te stappen en te schakelen naar positieve en oplossingsgerichte gedachten.
Dit brengt groei en werkgeluk.

De workshop ‘Sleutels tot positief denken’ duurt 2,5 uur en is zowel live als online te volgen. Wil je aan de eerstvolgende inspiratie workshop deelnemen? 

Datum:
Online 10 feb 2022 10:00 - 12:30
LIVE 17 feb 2022 10:00 - 12:30 te Giekerk

Plaats:
Omgeving Leeuwarden

Hiernaast kun je je inschrijven via het inschrijfformulier. Deze workshop is tevens te boeken voor teams en groepen.

Investering:
De investering online is € 75,= per persoon en voor teams €47,50 pp bij minimaal 10 deelnemers. Voor de live deelname is de investering €95,= per persoon en voor teams €67,50 pp bij minimaal 10 deelnemers.

Certificering:
Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Het Sleutelteam bestaat uit acteur & ervaringsdeskundige Gert Kats, trainer & groeicoach Mieke Bouwens en technisch ondersteuner Iris Barzilay.
We hopen je van harte binnenkort te mogen verwelkomen, al dan niet digitaal of live.

Hartelijke  groet,

Mieke Bouwens
Gert Kats
Iris Barzilay

Workshop Creatief denken

Naast acteurs, maakt het opleidingsbureau graag gebruik van verschillende creatieve werkvormen zoals ‘De Zes Denkhoeden', een leermethode ontwikkeld door Edward de Bono. Met behulp van deze methode, waarbij de zes hoeden ieder een eigen kleur en zienswijze representeren, leren cursisten in plaats van tegengesteld, parallel en juist lateraal of ‘out of the box' te denken over bepaalde vraagstukken. Wanneer iemand bijvoorbeeld steevast vanuit de emotie reageert (rode hoed), kan hij of zij eens de witte hoed opzetten om te ervaren hoe het is om een probleem te benaderen vanuit de ratio, dus op basis van feiten en cijfers. Dat levert vaak veel inzicht en zelfreflectie op. Maar het belangrijkste is dat mensen lol hebben tijdens de training en dat ze vol energie en inspiratie huiswaarts keren.

Voor organisaties:

In de praktijk blijkt dat de Denkhoeden van Edward de Bono heel effectief te implementeren zijn binnen teams en organisaties. Zo heb ik onlangs tijdens de coaching van een aankomend CEO de denkhoeden geïntroduceerd en dit is warm onthaald.

Workshops en inspiratiesessie:

Heeft u een vraagstuk of probleemstelling en wilt u de creatieve denkkracht van uw teamvergroten, vraag dan op maat informatie aan. Voor een workshop van 4 uur kunt u contact opnemen met mieke@miekebouwens.nl 0621243077.

Workshop Casussen spelen & aansturen voor managementtrainingen

Inschrijven

Mieke Bouwens is CRBKBO geregistreerd en gecertificeerd
Opleidingsbureau Mieke Bouwens is CRKBO geregistreerd en gecertificeerd. Derhalve bieden wij een BTW-vrije offerte & factuur.
Top