Introductie Trainingsdag BasisOpleiding TrainingsActeren


Introductiedag BasisOpleiding TrainingsActeren

Deze introductiedag is in het leven geroepen om acteurs in spé mogelijkheid te bieden nader kennis te maken met het vak van trainingsacteur. Een trainingsacteur is een makelaar in gedrag die op levensechte wijze gedrag van een klant, collega of leidinggevende naspeelt. In de huidige samenleving blijft de vraag naar trainingsacteurs groeien. Het biedt een veilige en realistische leerschool binnen organisaties, teams en opleidingen voor alle branches.

Opleidingsbureau Mieke Bouwens biedt de training aan in een vorm volgens de SKILLSlabmethode. Deze methode van vaardigheidsleren is ontwikkeld en beproefd door het Transferpunt Vaardigheidsonderwijs van de Universiteit Maastricht en Hogeschool Nijmegen/Arnhem. SkillsLab kenmerkt zich door het live oefenen met acteurs, zonder dat de klant risico loopt.

Tijdens de introductiedag komen verschillende didactische en interactieve werkvormen aan bod. Uiteraard word je tevens uitgenodigd om een casus te spelen en te 'ervaren'.
Scènes die voortdurend wijzigen. Uiteenlopende tegenspelers. En spannende improvisaties. Eén zekerheid: Als trainingsacteur heb je geen saai werk. Tegelijkertijd wordt er veel van je verwacht.

Wil je ondervinden en ervaren of trainingsacteren iets voor jou is en ben je nieuwsgierig naar de elementaire technieken?
Graag hopen we je van harte uit te nodigen op een van onze introductie trainingsdagen.

 

Investering en Data

Leeuwarden in Stadsschouwburg De Harmonie 2020

►Donderdag 26 maart

Van 09.00 tot 17.00 uur

's-Hertogenbosch in de Verkadefabriek 2020

►Dinsdag 29 september

Van 09.00 tot 17.00 uur

Investering

Een gehele trainingsdag inclusief lunch en drankjes
€290,-

Wanneer naar aanleiding van deze introductiedag besloten wordt de gehele basis opleiding trainingsacteren te doen volgen, vervalt deze investering van €290,-

Doelgroep en programma

Doelgroep
Deze volledige trainingsdag op HBO niveau staat open voor iedereen die nieuwsgierig is naar het vak trainingsacteren. Er gelden slechts twee condities: je hebt affiniteit met spel en improvisatie, én met de ontwikkeling van medewerkers en jezelf.
Zo kunnen leidinggevenden, medewerkers en studenten hun sociale, communicatieve, didactische en beroepsvaardigheden versterken en fijn slijpen. Dit dankzij jouw spel, techniek, inlevingsvermogen en didactische inzichten.

Opbrengst
Na deze basistraining heb je kennis gemaakt met het vak trainings acteren. Daarnaast geeft het uiteenlopende tools en inzicht in didactische en interactieve werkvormen.

Programma

09.00 uur       Inloop met koffie/thee
09.30 uur       Start: kennismakingsinterview en presentatie
10.15 uur       Inleiding Skillslab en het trainingsacteursschap
12.30 uur       Lunch
13.30 uur       Warming-up
                       Inleiding spel & spelen vanuit fysiek, rolopbouw
                       Oefening modelleren
17.00 uur       Afsluiting

Begeleiding
Trainer is Mieke Bouwens Oostvogel

Certificering
Na de introdcutie-trainingsdag ontvangen de deelnemers een deel certificaat van Opleidingsbureau Mieke Bouwens.
Opleidingsbureau Mieke Bouwens is een CRKBO geregistreerd en gecertificeerd.

Inschrijven


Mieke Bouwens is CRBKBO geregistreerd en gecertificeerd
Opleidingsbureau Mieke Bouwens is CRKBO geregistreerd en gecertificeerd. Derhalve bieden wij een BTW-vrije offerte & factuur.
Top