Open Dagen


1 - Open Dag BasisOpleiding TrainingsActeur

Deze open middag is in het leven geroepen om nader kennis te maken met de BasisOpleiding tot TrainingsActeur en met Opleidingsbureau Mieke Bouwens. Een trainingsacteur is een makelaar in gedrag die op levensechte wijze gedrag van een klant, collega of leidinggevende naspeelt. In de huidige samenleving blijft de vraag naar trainingsacteurs groeien. Het biedt een veilige en realistische leerschool binnen organisaties, teams en opleidingen voor alle branches.
Ben je nieuwsgierig en ben je benieuwd of dit jouw nieuwe passie en uitdaging is? Schrijf je kosteloos in en laat je inspireren. Het belooft een inspirerende middag te worden.

Wat je kunt verwachten:

-Een introductie van het vak trainingsacteur
-Trainer Mieke Bouwens
-De succesvolle trainingsmethodiek volgens SKILLSlab
-Welke modules doorloop je tijdens de opleiding
-Jouw toekomst als trainingsacteur
-Ervaring van een trainingsacteur of ex-cursist

Planning 

Open dag - Leeuwarden 2020 & 2021

Vrijdagmiddag 8 januari 2021- 13.00-15.00

Investering
€0,- met een gemotiveerde spirit

2- Open Dag Train de Trainer

Deze open middag is in het leven geroepen om nader kennis te maken met de opleiding tot trainer en met Opleidingsbureau Mieke Bouwens. Hoe bereik je meer dynamiek, kwaliteit, resultaat, plezier, effectiviteit in je trainingen & vaardigheidslessen?
Door ervarend leren waarbij de deelnemers oefenen met een levensechte praktijksimulaties waarmee je beroepscompetenties op een hoger plan brengt.

Ben je nieuwsgierig om je eigen trainerschap op een hoger plan te brengen? Schrijf je kosteloos in en laat je inspireren. Het belooft een inspirerende middag te worden.

Wat je kunt verwachten:

-Introductie & uitgangspunten ervarend leren
-De didactische uitgangspunten van SKILLSlab
-Trainer Mieke Bouwens
-Welke modules doorloop je tijdens de opleiding
-Jouw toekomst als trainer in combinatie met ervarend leren


Planning

Open dag - Leeuwarden 2020 & 2021

Donderdag 10 december 2020 - 15.00-17.00

Investering
€0,- met een gemotiveerde spirit

Inschrijven

Vul de gegevens hieronder in als je je wilt inschrijven voor een open dag BasisOpleiding TrainingsActeur of Train-de-Trainer. Kies de opleiding naar keuze en vermeld bij opmerkingen dat het om de open dag gaat. Ik neem snel contact met je op. 

 


Mieke Bouwens is CRBKBO geregistreerd en gecertificeerd
Opleidingsbureau Mieke Bouwens is CRKBO geregistreerd en gecertificeerd. Derhalve bieden wij een BTW-vrije offerte & factuur.
Top